Børte Nedre

Mitt reisetips er til Bø i telemark nærmere bestemt Børte Nedre. Her kan dere leie en stor leilighet til 7 personer og et stabbur til 4 personer. Gården ligger fredelig til 6 km fra bø sentrum.

(Dette er en gratisannonse for Børte Nedre)

Vi er en familie på 4 som driver med gardsturisme i Bø i Telemark. Vi leier ut en leilighet med 7 sengeplasser og et stabbur med 4 sengeplasser. På sommerene har vi mange dyr på gården som barna kan stelle og leke med. Vi leier ut leiligheten hele året og hvis man skulle trenge det har vi også et møterom med internetttilgang. Vi tar i mot familier, par og små grupper.

Hos oss har du kort vei til Lifjell, Bø sommerland, Telemarkskanalen men sluser, svømmehall, kino, Bø sentrum, gode fiskevann, fine turmuligheter osv.

Det tar 10 min og kjøre til Bø sommerland og 17 min til Lifjell. Det er heller ikke langt til Telemarkskanalen der man kan ta en tur med kanalbåtene og kjøre i slusene.
Det er flotte turmuligheter rett ved gåren både til fots, sykkel, kano og ski på vinteren.

Gården ligger rett ved et lite vann der gjestene disponerer en robåt. I dette vannet kan man både fiske og bade.På sommerne har vi mange dyr på gården som barna kan stelle og leke med. De dyrene vi har er hester, høner, katter og to hunder. Vi skal nok få tak i flere dyr til sommeren men vet ikke helt hva vi lander på.
Etter en lang dag med aktiviteter kan dere slappe av på gården og benytte dere av grillplassen vår og barna kan hoppe på trampoline eller skyte med pil og bue. Det blir ofte en fotballkamp mellom gjester og barn på gården.
Vi leier ut leiligheten hele året.

HVis dette var av interesse kan dere bli bedre kjent med oss på facebook Børte Nedre og på gardsturisme.no

Vi ønsker dere velkommen til oss!!!!!

Ligger også under: